Agenda

De l'11 al 13 de juliol de 2012 - Jornades i Cursos

Trobada “Sotenibilidad del Sistema Nacional de Salud y desarrollo de la Ley General de Salud Pública”

De l'11 al 13 de juliol es farà a Santander la trobada “Sotenibilidad del Sistema Nacional de Salud y desarrollo de la Ley General de Salud Pública” organitzada per la Universitat Internacional Menéndez Pelayo (UIMP), en col·laboració amb l'Escola de Salut Pública de Menorca i el suport de la Sociedad Española de Epidemiología. La Dra. Andrea Buron, del servei d'Epidemiologia i Avaluació de l'Hospital del Mar, assumeix la secretaria de la trobada que comptarà amb ponents amb responsabilitats polítiques, representants socials i experts acadèmics en salut pública i administració sanitària. S'ha dissenyat un programa que utilitzarà la triangulació per abordar el tema i fomentar el debat des de les diferents perspectives.

Aquesta trobada pretén ser un espai per reflexionar sobre la sostenibilitat del Sistema Nacional de Salut i com el desenvolupament de la Ley General de Salud Pública (LGSP) pot contribuir a millorar-la, en el context actual de canvis i de crisi econòmica. La reunió es clausurarà amb una sessió a la qual tots els assistents tindran l'oportunitat de col·laborar en la redacció d'un document de conclusions i recomanacions.

Tots aquells interessats en assistir-hi podeu tramitar la matrícula, que té un cost de 72€, on-line a través de:

Secretaría de alumnos de la UIMP - Información de matriculas y becas UIMP
web:www.uimp.es (actividades académicas > cursos de verano - Santander).
Mail: sg@sa.uimp.es

Així mateix la UIMP atorga beques que inclouen la matrícula, la manutenció i l’allotjament. Els interessats poden informar-se i sol licitar-les a través del web i / o la secretaria d'alumnes de la UIMP. El termini per sol licitar-les finalitza el 8 de juny. A més també s’ofereix allotjament a preu reduït en residències d’estudiants (habitació individual 30 €, doble compartida 21 €).

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat