Agenda

Del 18 al 22 d'octubre de 2006 - Jornades i Cursos

Workshop "Programming Pancreatic β-cells"

Des d'ara i fins l'1 d'agost estaran obertes les inscripcions per participar al workshop "Programming Pancreatic β-cells", que tindrà lloc del 18 al 22 d'octubre al poble d'El Perelló, al Delta de l'Ebre.

El workshop, que està organitzat pels doctors Jorge Ferrer de l'IDIBAPS, Pedro Herrera de la Université de Genève i Francisco X. Real de la Unitat de Biologia Cel·lular i Molecular de l'IMIM. Comptarà amb més de 30 ponents de renom internacional entre els que destaquen Chris Wright, Iannis Talianidis, Ken Zaret, Markus Stoffel i Jonathan Slack.

L'objectiu de la trobada és ser un fòrum de discussió sobre els progressos més importants en els camps del desenvolupament del pàncrees, de la regeneració, de la transdiferenciació i la diferenciació de cèl·lules mare en cèl·lules β.

 

A més s'ha convidat a ponents d'altres camps, per tal de donar a conèixer els avenços en el desenvolupament de teràpies per a la diabetis i altres malalties pancreàtiques.

 

Aquesta trobada està dirigida especialment a estudiants de doctorat i a postdocs. La inscripció acadèmica serà de 450 € i inclourà la inscripció, la manutenció, l'allotjament i els trasllats a l'aeroport. A més hi haurà disponibles ajuts per al finançament del viatge i de la inscripció. El número màxim de participants està limitat a 90.

 

El workshop està finançat per la FEBS (Federation of European Biochemical Societies), l'EMBO (European Molecular Biology Organization), Novo Nordisk Pharma i JDRF (Juvenile Diabetes Research Foundation International).

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat