Agenda

Del 16 de març al 7 d'abril - Jornades i Cursos

Curs de Recerca Clínica Avançada

Coordinador: Dr. Joaquim Gea

La UPF organitza un curs de Recerca Clínica Avançada, en el que participen clínics i investigadors dels l'Hospitals IMAS i l'IMIM, que són alhora professors de la UAB i la UPF. El curs, del programa de doctorat internacional de la UPF, està també obert als metges de l'hospital que estiguin interesats. El curs ja ha començat, i es fa tots els dies, de 16:30 a 18:30, aula 004 del prefabricat UPF. Es lliurarà certificat acredfitatiu.

El curs l'organitzen els Dr. Toni Sitges, Magí Ferrer, Jaume Marrugat i Joaquim Gea i està orientat a la formulació de treballs de recerca, sol·licitud de beques-ajuts i explotació de resultats científics.

 

Hi ha alumnes de doctorat, però aquells de vosaltres que no ho feu com a curs de doctorat sinó com a curs de formació se'ls lliurarà al final un certificat emés per la UPF, i en el qual es fa constar el reconeixement que el curs té com a docent tant per la Societat Española de Neumología i Cirurgia Toràcica (SEPAR) com per la Xarxa de Recerca Temàtica RESPIRA, de l'ISC III, Ministeri de Sanitat.

 

L'objectiu és completar la formació dels alumnes en la recerca que es du a terme en l'àmbit clínic, incloent també àmbits de recerca bàsica aplicada a la clínica.

 

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat