Agenda

3 i 4 de maig de 2004 - Jornades i Cursos

I Curs d'Asma en la Infància

Servei de Pediatria de l'Hospital del Mar

Organitzat per la Unitat de Pneumologia Infantil del servei de Pediatria de l'Hospital del Mar. ASMA-MAR I pretén ser una reunió científica pràctica i actualitzada, que reuneixi a aquells professionals preocupats per la salut respiratòria de la infància.

Actualment, i probablement des de fa molt de temps, la malaltia que coneixem com a asma en la infància es troba entre vàries disjuntives que fan que segueixi sent una entitat confusament nombrada, poc coneguda en la base a l'evidència, tant des de el punt de vista patològic com etiopatogènic i per a més absolutament anarquitzada en quan a la seva categorització i tractament relacionat.

 

Considerem que disposem de múltiples reunions sobre el tema, però ens manquen trobades on es resumeixin la base teòrica i real de l'epidemiologia, el diagnòstic i el tractament del asma en la infància, se practiquen simulacions de la realitat de les diferents tècniques diagnòstiques i terapèutiques de les que es disposa actualment i, per últim, es presenten de primera mà, línies d'investigació actuals en quan a etiopatogènia.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat