Agenda

27 de març de 2011 - Actes

Òpera solidària en suport del Programa de teràpia assistida amb animals del Centre Dr. Emili Mira

Acte apadrinat i dirigit pel reconegut crític Roger Alier

El 27 de març a les 19 hores se celebrarà un recital d'òpera a l'Auditori AXA de Barcelona, apadrinat i dirigit pel reconegut crític Roger Alier, que té per objectiu recaptar fons per a desenvolupar el programa de Teràpia Assistida amb animals al Centre Dr. Emili Mira.

El trastorn mental greu afecta un alt percentatge de la població a nivell mundial. El seu tractament d'elecció, segons l'OMS, és la rehabilitació psicosocial. La finalitat d'aquesta és aconseguir que puguin integrar-se com a ciutadans de ple dret en la comunitat. Les intervencions terapèutiques que es necessiten són de tipus multimodal, entre les quals hi ha la teràpia assistida amb animals.

L'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions del Parc de Salut MAR esta desenvolupant un ambiciós programa de teràpia assistida amb animals al Centre Dr. Emili Mira, per demostrar els alts beneficis que comporta en la recuperació d'aquest tipus de trastorns, i establir el marc de referència que permeti donar suport a futurs programes d'aquest àmbit. Aquest projecte està integrat en el marc d'activitats de la Càtedra Fundació Affinity Animals de Companyia com a Font de Salut de la Universitat Autònoma de Barcelona. La Fundació Affinity promou, des de 1987, el paper dels animals de companyia a la societat així com la recerca dels beneficis que tenen sobre la salut de les persones.

El preu de les entrades és de 18 euros i es poden adquirir a través d'Atrapalo.com, o directament fent un ingrés al número de compte per donatius indicant "Recital + nom + cognoms + número de entrades ". També es podran adquirir a taquilla el mateix dia de l'esdeveniment per un preu de 20 euros. Compte Catalunya Caixa: 2013 0013 21 0201619839.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat