Agenda

26 de juny de 2010 - Actes

Actuació musical de Gunars Kalnins al Centre Fòrum

Comencem l'estiu amb música

El dissabte 26 de juny a les 17 hores, al Centre Fòrum, dins l'espai de "Fòrum musical" i per començar l'estiu amb música i bon ritme, hi haurà l'actuació musical de Gunars Kalnins. Cantant, compositor, productor musical, arreglista i actor, nascut a Letònia el 1981. És una de les figures més importants al panorama musical de Letònia amb un estil pop-rock. Amb quasi 25 anys d'experiència als escenaris, Gunars Kalnins va ser fundador i director del cor de gospel "gg choir" amb el qual va treballar amb quasi tots els grans de la música letona. Actualment el cor funciona de forma independent.

La seva carrera en solitari va començar l'any 1996, va treure el seu primer treball el 1999, el 2002 el seu segon disc i actualment està treballant en el seu tercer disc que serà tot en català. Kalnins també ha fet bandes sonores per a pel·lícules, teatre i documentals.

Al llarg de la seva carrera ha guanyat varis premis musicals entre els quals es troben: Extra M.T.V. Grand Prix (1998), Baltic Song Contest (2000) Grand Prix (Suècia), Festival Eurovisión (2007-3ª posició). Actualment s'ha establert a Espanya, on continua la seva carrera.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat