Agenda

21 de juny de 2010 - Actes

Graduació de la primera promoció de Catalunya de la xarxa FP.CAT

Coincideix amb la celebració del 30è aniversari de l'Institut Bonanova de Formació Professional Sanitària

El proper 21 de juny a les 12:00h al Saló dels Cònsols de la Casa Llotja de Mar, se celebrarà la graduació de la 1ª promoció de formació professional integrada en Atenció Sociosanitària de Catalunya, acte que coindideix amb la celebració del 30 aniversari de l’Institut Bonanova de Formació Professional Sanitària. A l’acte acudiran la Hble. Sra. Mar Serna, consellera de Treball i l'Hble. Sr. Ernest Maragall, conseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

En aquest acte es graduaran 143 alumnes de les promocions 2008-2010 de Tècnics Superiors en Imatge per al diagnòstic, de Laboratori de Diagnòstic Clínic, de Radioteràpia i d'Anatomia Patològica i Citologia i els Tècnics Mig en Auxiliar d’Infermeria i en Atenció Sociosanitària.

L’any 2009 l’Institut Bonanova va ser nomenat pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya com a primer centre de referència per a la formació professional integrada i l'atenció sociosanitària, en l’àmbit sectorial de la sanitat i l’atenció social i sanitària a les persones, dins la Xarxa de Centres d’Excel·lència FP.Cat.

A més, l’Institut Bonanova compleix 30 anys en una trajectòria de creixement sostingut que l’ha fet passar de tenir 60 alumnes a gairebé 1200 estudiants, incloent-hi els qui assisteixen als cursos de formació continuada o a la formació ocupacional.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat