Agenda

28 d'abril de 2010 - Jornades i Cursos

Tercera jornada de valors sectorials de la sanitat

En el marc de les actuacions del projecte Cultura del treball

El dia 28 d'abril de 2010, es realitzarà la tercera jornada de valors sectorials, en aquesta ocasió, de la família de Sanitat, en el marc de les actuacions del projecte Cultura del treball. En aquesta ocasió intervindran dues persones reconegudes que parlaran del present i futur del sector, i dels valors professionals de la família de Sanitat. La jornada es realitzarà a la sala d’actes de l'Institut Bonanova (PG. Circumval·lació, 8 Telf. 932540497).

És una jornada que va dirigida principalment als alumnes i professors dels cicles de grau mig i superior d’aquesta família de Sanitat, per aquest motiu, li demanem que faciliteu la seva participació.

Els objectius principals d’aquest projecte han estat: fomentar els valors de la cultura del treball per aconseguir la millora del capital humà i l’optimització de la inserció al món laboral dels joves d’FP en el context d’una ocupació de qualitat, identificar els principals valors associats al fet social del treball, potenciar els valors del treball com un mitjà que facilita la realització personal i professional, descriure els valors de cada sector professional atenent a la igualtat d’oportunitats, elaborar un model de bones pràctiques que relacioni l’exercici dels valors amb els principals activitats de cada sector professional.

Preguem confirmació d'assistència i nombre d'assistents, a causa de les places limitades.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat