Agenda

17 i 18 de juny de 2004 - Jornades i Cursos

XVIII Curs d'Oncologia Ginecològica

Un any més el servei d'Obstetrícia i Ginecologia de l'hospital del Mar organitza el XVIII Curs d'actualització en Oncologia Ginecològica, especialitat que compren un conjunt de patologies de molta prevalença entre la població femenina.

L'objectiu del curs és el d' oferir una visió actualitzada en aquest camp, abastant diferents aspectes relacionats amb les lesions precursores, diagnòstics i tractaments, tant quirúrgics com de radioteràpia, quimioteràpia u hormonoteràpia, centrant-se principalment en casos i temes controvertits.

En el curs es tractarà des de l'actualització en tècniques diagnòstiques del càncer de mama com amb el tractament d'aquesta patologia. També es parlarà sobre els diferents aspectes de la patologia endometrial com el maneig de pòlips, les hiperplàsies etc.

Al mateix temps, abordarà diferents qüestions relacionades amb el càncer d'ovari: des del cribatge d'aquesta patologia fins els tractaments tant quirúrgics com quimioteràpics. El darrer dia es dedicarà a la discussió de casos clínics i destaca la taula que tractarà de l'actualització en la detecció i tractament del càncer de cèrvix.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat