Agenda

29 i 30 d'abril de 2010 - Jornades i Cursos

VII Curs sobre Asma a la Infància

L'Hospital del Mar organitza la setena edició del curs sobre patologia respiratòria i al·lergològica

Durant els dies 29 i 30 d'abril tindrà lloc a l'Hospital del Mar la setena edició del curs sobre patologia respiratòria i al·lergològica, organitzat per membres de la Unitat de Pneumologia i Al·lèrgia Pediàtrica i del Servei de Pediatria de l'Hospital del Mar de Barcelona. El VII Curs sobre Asma a la infància està dirigit a tots aquells pediatres, infermeres i metges generals que assisteixen a nens amb clínica o diagnòstic d'asma, especialment, si treballen a l'Atenció Primària.

A la primera taula rodona d'aquest any es discutirà sobre l'educació sanitària en asmaen les colònies d'estiu i la immunoteràpia en al·lèrgia respiratòria pediàtrica. Després, s'abordarà el paper del pediatra en la prevención del tabaquisme en la infància i adolescència i el Pla de control del tabaquisme a Catalunya. D'altra banda, el curs comptarà amb diferents tallers els continbguts dels quals podreu consultar en el programa adjunt .

Certament, a l'actualitat, existeix una àmplia oferta de reunions sobre el tema, però encara són escassos els encontres en els què es resumeixi la base teòrica i real de l'epidemiologia, el diagnòstic i el tractament de l'asma a la infància, es practiquin simulacions de la realitat de les diverses tècniques diagnòstiques i terapèutiques de les que es disposa actualment i, per últim, es presentin de primera mà, línies d'investigació actuals quant a etiopatogènia. Així doncs, ASMA MAR VII pretén seguir sent una reunió científica pràctica i actualitzada, que reuneixi a aquells professionals preocupats per la salut respiratòria de la infància.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat