Agenda

14, 15 i 16 de novembre de 2005 - Jornades i Cursos

VI Curso sobre Epidemiología de la Infección Hospitalaria

Sistemas de Vigilancia de la infección hospitalaria

El curs tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de novembre de 2005 i té una duració total de 22 hores. Està dirigit a totes aquelles persones que es responsabilitzen o participen de forma activa en la vigilància epidemiològica de la infecció hospitalària ja sigui a través de la Comissió d'Infeccions, de Programes de Control de les Infeccions o Serveis d'Enfermetats Infeccioses o de Medicina Preventiva.

El curs està dirigit per la Sra. Terea Pi-Sunyer, Coordinadora del Programa d'Infeccions de l'IMAS, i està coordinat perl Dr. Josep Mª Garcés, Cap de Secció de Medicina Interna i Infeccioses de l'IMAS i pel Dr. Santiago Grau, Cap de Secció de Farmàcia de l'IMAS. El curs té tres objectius:

    1. Revisar els conceptes bàsics de disseny, interpretació i disseminació de resultats dels sistemes de vigilància des de la perspectiva dels CDC.
    2. Revisar diferents estratègies de vigilància epidemiològica de la infecció hospitalària i la seva eficàcia coma a eina pel control i la prevenció d'infeccions.
    3. Crear un fòrum de discussió constructiu on els alumnes puguin presentar problemes i projectes en relació al/als sistemes de vigilància en els seus hospitals.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat