Agenda

30 de setembre de 2005 - Jornades i Cursos

III Neurofòrum de Demència

Els trastorns psicològics i de comportament en les demències i en les lesions focals del cervell de les bases biològiques al tractament

El III Neurofòrum Demència tracta un dels temes principals en la clínica i tractament dels pacients amb demència: els trastorns psicològics i de comportament.

Aquests trastorns van ser definits com a "signes i símptomes d'alteracions de la percepció, el contingut del pensament, l'humor o la conducta que es presenten freqüentment en pacients amb demència".

 

Els trastorns psicològics i del comportament en les demències provoquen un increment de la discapacitat pròpia de les demències i són una de les pitjors amenaces per la convivència i la vida quotidiana familiar. A més, aquests trastorns incrementen el nombre de les consultes mèdiques i d'ingressos en serveis d'urgència o sociosanitaris.

 

El III Neurofòrum de Demència tractarà temes diversos, des de les bases biològiques de les emocions, les manifestacions clíniques observades, els instruments d'avaluació, les intervencions psicosocials i els tractaments farmacològics.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat