Agenda

22 de juny de 2005 - Actes

Acte de cloenda del curs acadèmic i celebració dels 25 anys d'escola

Escola Bonanova de Formació Professional

L'acte va ser presidit per l'alcalde, Sr. Joan Clos, el tinent d'alcalde Sr. Josep Cuervo i la Regidora d'Educació, Sra. Marina Subirats. Els centres col·laboradors de l'escola van rebre un homenatge pel seu suport com a lloc de realització de pràctiques i facilitació de professorat especialitzat.

Experiència, qualitat, innovació i compromís són els quatre eixos que defineixen la trajectòria de l'Escola durant aquests 25 anys, durant els quals han passat ja 91 promocions i s'han titulat 2.150 alumnes.

 

L'acte rendirà homenatge als centres col·laboradors de l'Escola Bonanova, empreses i institucions que fan possible un fructífer intercanvi de professionals, alumnes i pràctiques. Està prevista la presència d'alguns dels alts càrrecs d'aquests centres col·laboradors.

 

Les pràctiques als estudis impartits a l'Escola Bonanova poden arribar a ser un 40% del currículum. Aquest caire pràctic fa que els alumnes, autèntics protagonistes dels processos educatius a l'Escola Bonanova, copsin de primera mà la realitat de la professió i de l'àmbit sanitari i que sigui possible que el 85% dels titulats aconsegueixin feina el primer any després dels estudis.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat