Agenda

22 d'octubre de 2009 - Actes

Inauguració del Campus Universitari Mar, un projecte pioner de col·laboració interuniversitària

Durant el curs 2009-2010 hi haurà un total de 1.140 estudiants

Demà dia 22 d’octubre es portarà a terme l’acte d’inauguració del Campus Universitari Mar (Dr. Aiguader,80), presidit pels rectors de la UPF i de la UAB, el president de l’IMAS i el comissionat per a Universitats i Recerca. En aquest espai hi conviuen tres institucions docents de l’àmbit sanitari: la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida de la Universitat Pompeu Fabra, que hi imparteix els graus en Biologia Humana i Medicina (aquest darrer conjuntament amb la UAB); la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona, que ofereix el grau en Medicina, i l'Escola Universitària d'Infermeria del Mar (EUIM), un centre de l’Institut Municipal d’Assistència Sanitària-IMAS que imparteix el grau en Infermeria (adscrit a la UPF).

Durant el curs 2009-2010 hi haurà un total de 1.140 estudiants repartits entre les tres institucions: 413 estudiants de grau i 207 de postgrau de la UPF, 280 de la UAB i 240 de l’EUIM. En total, l’edifici acull unes 1.200 persones, entre estudiants, personal docent i d’administració, informàtics i bibliotecaris. En total, en aquesta primera fase de remodelació de l'edifici Dr. Aiguader, s'inauguren 4.500 m2, sense tenir en compte el soterrani, en el qual s'ubicarà la zona d'estabulari, i la quarta planta, que acollirà el maquinari i les instal.lacions necessàries per fer funcionar l'edifici (aire condicionat, electricitat...).

La nova Biblioteca del Campus Universitari Mar serà compartida per tots els professors i estudiants de les tres institucions i pel personal sanitari de l'Hospital del Mar. Està situada a la planta baixa de l'edifici docent i, inicialment, té 783 metres quadrats útils de superfície i compta amb 125 llocs per als usuaris i 10.500 volums de monografies. La inversió en aquesta primera fase de construcció del campus ha estat de quinze milions d’euros, provinents de les aportacions de l’IMAS, UPF, UAB, Escola Universitària d’Infermeria del Mar i Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat