Agenda

3 d'octubre de 2009 - Jornades i Cursos

Jornada de Portes Obertes al PRBB

Ciència per a tothom

El proper dissabte 3 d’octubre se celebrarà la segona jornada de Portes Obertes al PRBB. És una jornada oberta a tothom, i per tant també a tots els professionals de l'IMAS, a les seves famílies i als seus amics, així que no dubteu a convidar a qui estimeu convenient. Enguany, per commemorar el 200 aniversari del naixament de Charles Darwin i el 150 aniversari de l'edició de l'Origen de les Espècies, la Jornada tindrà un especial "gust de Darwin" i bona part de les activitats estaran relacionades amb la teoria de l'evolució i amb la figura d'aquest gran científic.

 

Es tracta d'una jornada divulgativa i lúdica. Es podrà participar en experiments científics, visitar laboratoris i instal·lacions, visualitzar vídeos, conèixer de prop algunes de les línies d’investigació que es duen a terme al PRBB, participar en un cafè científic i xerrar tranquil·lament amb els joves investigadors que atendran totes les preguntes del públic. Les activitats inclouen una exposició sobre “El viatge de Darwin i la teoria de l’evolució 150 anys després” i una obra de teatre sobre el “Debat d’Òxford”.

La iniciativa sorgeix d’un grup de joves (Science meets Society) format per investigadors en formació pre i post doctoral, bona part d’ells estrangers i amb moltes ganes d’arribar al públic per divulgar coneixement científic. La Jornada es durà a terme amb la participació voluntària d’investigadors i treballadors dels centres que formen el PRBB.

Per a més informació podeu consultar el web de la Jornada.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat