Agenda

Novembre del 2009 - Jornades i Cursos

Primera edició del Fall Institute in Health Policy and Medical Care

L'Institut està conjuntament patrocinat per la Johns Hopkins Medical Institutions i l’Hospital del Mar, amb la col·laboració amb la UAB i la UPF

La Universitat Johns Hopkins i l’Hospital del Mar (IMAS), amb la col·laboració de la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Autònoma de Barcelona es complauen en presentar-vos la primera edició del Johns Hopkins Fall Institute in Health Policy and Medical Care. Aquesta iniciativa respon a l’acord de col·laboració entre la Universitat Johns Hopkins i l’IMAS per al desenvolupament de programes de formació i espais de debat.

El Fall Institute proporciona una oportunitat única d’assistir a cursos intensius, seminaris i workshops impartits per prestigisos professionals nacionals i internacionals que tractaran diferents àrees temàtiques de l’assistència sanitària i la medicina clínica. L'Institut està conjuntament patrocinat per la Johns Hopkins Medical Institutions, institució reconeguda a tot el món per ser una autoritat internacional en medicina i a l’avantguarda en recerca biomèdica , i l’Hospital del Mar, un hospital universitari modern, actiu i investigador que aporta una de les produccions científiques més rellevants de l’estat espanyol. Amb la col·laboració de la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Autònoma de Barcelona, dues de les principals universitats a Espanya, l'Institut ofereix amb aquest nou projecte un espai de coneixement per als professionals de la salut interessats en aprofundir en les estratègies per a l’aplicació de plans d’acció i de gestió efectius en l’àmbit sanitari.

Per a més informació podeu consultar el programa de sessions previst.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat