Agenda

Del 13 d'octubre al 13 de novembre de 2009 - Jornades i Cursos

Genòmica aplicada a la Medicina Clínica

Organitzat per l'Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC)

El curs tindrà caràcter semipresencial i l'edició de Barcelona de 2009 es desenvoluparà entre el 13 d'octubre i el 13 de desembre de 2009. Les activitats presencials seran el 13 i 14 d'octubre a la seu de l'ICCC (Barcelona). Participen en l'organització del curs el Centre d'Investigació Biomèdica en Xarxa "Fisiopatologia de l'Obesitat i Nutrició" (CiberBN) de l'Instituto de Salud Carlos III i l'Institut Nacional de Bioinformàtica (INB).

Les places del curs són reduïdes, està adreçat a facultatius de tot Catalunya i la seva inscripció és totalment gratuïta (el seu finançament corre a càrrec del CiberOBN de l'ISCIII (Instituto de Salud Carlos III)).

La bioinformàtica i la genòmica són disciplines que cada cop tenen més espai en l'aproximació científica a problemes mèdics de diferents especialitats i per tant, es dóna al curs un enfocament aplicat a la clínica, amb l'objectiu de facilitar la comprensió dels estudis duts a terme amb tecnologies de genòmica que estan sent publicats en revistes tradicionalment clíniques (New England Journal of Medicine, Clinical Oncology, Diabetis, etc).

El nombre d'assistents està limitat a 40 per la qual cosa la selecció es farà tenint en compte l'ordre de sol licitud, així com el CV dels sol·licitants.

Es pot realitzar la inscripció omplint el següent formulari i enviant-lo a cursogenomica@gmail.com

 

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat