Agenda

21, 22 i 23 de novembre de 2005 - Jornades i Cursos

III Curso sobre Epidemiología de las Infecciones Hospitalarias

Cómo desarrollar una investigación epidemiológica de un brote hospitalario

El curs tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de novembre de 2005 i té una duració total de 25 hores. Està dirigit a totes aquelles persones que es responsabilitzen o participen de forma activa en la vigilància epidemiològica de la infecció hospitalària ja sigui a través de la Comissió d'Infeccions, de Programes de Control de les Infeccions o de Serveis d'Enfermetats Infeccioses o de Medicina Preventiva, i que ja disposen de coneixements previs.

El curs està dirigit per la Sra. Teresa Pi-Sunyer, Coordinadora del Programa d'Infeccions de l'IMAS, i està coordinat pel Dr. José Mª Garcés, Cap de Secció de Medicina Interna i Infeccioses de l'IMAS i pel Dr. Santiago Grau, Cap de Secció de Farmàcia de l'IMAS. El curs té tres objectius:

  1. Profunditzar en les diferents etapes d'una investigació epidemiològica d'un brot epidèmic des de la seva concepció fins la comunicació científica de resultats.
  2. Exposar-se el procés de presa de decisions durant el curs d'una investigació d'un brot utilitzant exercicis de taula pràctics dissenyats en base a brots reals.
  3. Crear un fòrum de discussió on presentar estudis de brots i/o comunicacions orals, recents o futures, per la seva avaluació crítica.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat