Agenda

16, 17 i 18 de novembre de 2005 - Jornades i Cursos

VI Curso sobre Epidemiología de la Infección Hospitalaria

Métodos de Investigación de la infección hospitalaria

El curs tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de novembre de 2005 i té una duració total de 22 hores. Està dirigit a totes aquelles persones que es responsabilitzen o participen de forma activa en la vigilància epidemiològica de la infecció hospitalària ja sigui a través de la Comissió d'Infeccions, de Programes de Control de les Infeccions o de Serveis d'Enfermetats Infeccioses o de Medicina Preventiva.

El curs està dirigit per la Sra. Teresa Pi-Sunyer, Coordinadora del Programa d'Infeccions de l'IMAS, i està coordinat pel Dr. José Mª Garcés, Cap de Secció de Medicina Interna i Infeccioses de l'IMAS i pel Dr. Santiago Grau, Cap de Secció de Farmàcia de l'IMAS. El curs té tres objectius:

  1. Revisar els conceptes bàsics de la investigació epidemiològica des de la perspectiva dels CDC i la seva aplicació en la infecció hospitalària.
  2. Ampliar el coneixement dels estudis epidemiològics observacionals i la diseminació de resultats científics.
  3. Crear un fòrum de discussió constructiu on els alumnes puguin presentar problemes i projectes en relació a estudis d'investigació en els quals van participar, o han participat. 

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat