Agenda

23 d'abril de 2009 - Actes

Celebració de la Diada de Sant Jordi 2009

Programa d'activitats previstes als centres de l'IMAS i al PRBB

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, els centres de l'IMAS i el PRBB organitzen un seguit d'activitats per celebrar aquesta festivitat en què s'acostuma a regalar roses i llibres. Aquesta tradició va ser un dels arguments utilitzats per la UNESCO per a declarar el dia 23 d'abril Dia Internacional del Llibre. A continuació us adjuntem el programa d'activitats previstes.

HOSPITAL DEL MAR

Com ja és tradicional amb motiu de la diada de Sant Jordi, el dijous 23 d'abril a les 13:00 hores us convidem a la presentació del llibre de Sant Jordi de l'IMAS 2009 als patis interiors de la UDIMAS. Durant l'acte de presentació del llibre, que enguany arriba a la seva onzena edició, es farà una lectura de textos i s'acompanyarà amb una copa de cava i pa de Sant Jordi. Podreu recollir un exemplar del llibre durant l'acte, i si no podeu assistir-hi, a partir del dia 24 d'abril al Servei de Comunicació de l'IMAS (passadís central, davant de logopèdia), al servei d'Atenció a l'Usuari de l'Hospital de l'Esperança i del Centre Fòrum o consultant la versió en pdf que hi haurà a la intranet.

També el dia de Sant Jordi, Susana Frouchtmann, periodista i escriptora, visitarà a les 16 hores els pacients de l'Hospital de Dia d'Oncologia i Hematologia de l'hospital del Mar i signarà la seva obra "Mi cáncer y yo", relat de la superació d'un càncer explicat des d'una vessant positiva i com una experiència vital i un repte personal. Al caure malalta de càncer, l'autora que havia perdut el seu pare i germana per la mateixa malaltia, es va enfrontar a aquesta utilitzant la màxima força, mental i física, i recorrent a la biomedicina. Fruit d'aquesta experiència superada, sorgeix aquest llibre en el qual relata aspectes que tal vegada ningú s'atreveixi a explicar i per als quals s'ha d'estar preparat. Al mateix temps, projecta el seu més viu desig, que és infondre ànim, força i una bona dosi d'humor, actituds que ajuden a relativitzar l'ego, que acostuma a quedar molt malmès per la malaltia. Un fantàstic relat que també recorre als afectes, la intimitat i, finalment, la apassionant aventura de voler tornar a viure.

HOSPITAL DE L'ESPERANÇA

L'equip de voluntaris de l'hospital repartirà roses per 14 punts de tot el centre on hi ha atenció al pacient.

A més, Marina Arderiu i Pilar Villavieja, voluntàries del centre presentaran a les 10:00 el llibre "Parlem de cuinetes", receptes recopilades durant tot l'any passat dels pacients ingressats a la Unitat de convalescència.

El Servei d'hoteleria conjuntament amb el Servei de dietètica-cuina, donaran als pacients un punt de llibre en un dels àpats de la diada.

CENTRE FÒRUM

El Centre Fòrum celebra la Diada el divendres 24 convidant a fer un especial de l'activitat de dinamització amb música a gent d'altres residències de les quals Sodexho porta el servei de càtering. En el marc d'aquesta activitat es fa el lliurament del premi del concurs de roses patrocinat per Sodexho. S'atorgaran tres categories a les millors roses fetes manualment: a la rosa més original, a la més difícil i a la millor rosa.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat