Agenda

23 d'abril de 2009 - Actes

Susana Frouchtmann, autora del llibre "Mi cáncer y yo" signarà la seva obra a l'Hospita de Dia d'Oncologia i Hematologia

La diada de Sant Jordi a les 16:00 hores

El dia de Sant Jordi, Susana Frouchtmann, periodista i escriptora, visitarà els pacients de l'Hospital de Dia d'Oncologia i Hematologia de l'hospital del Mar i signarà la seva obra "Mi cáncer y yo", relat de la superació d'un càncer explicat des d'una vessant positiva i com una experiència vital i un repte personal.

Al caure malalta de càncer, l'autora que havia perdut el seu pare i germana per la mateixa malaltia, es va enfrontar a aquesta utilitzant la màxima força, mental i física, i recorrent a la biomedicina. Fruit d'aquesta experiència superada, sorgeix aquest llibre en el qual relata aspectes que tal vegada ningú s'atreveixi a explicar i per als quals s'ha d'estar preparat. Al mateix temps, projecta el seu més viu desig, que és infondre ànim, força i una bona dosi d'humor, actituds que ajuden a relativitzar l'ego, que acostuma a quedar molt malmès per la malaltia. Un fantàstic relat que també recorre als afectes, la intimitat i, finalment, la apassionant aventura de voler tornar a viure.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat