Agenda

2 i 3 de maig de 2005 - Jornades i Cursos

II Curs d'Asma en la infància

ASMA-MAR II

Estem davant la segona edició del curs sobre patologia respiratòria i al·lergològica que vam inaugurar l'any passat a l'Hospital del Mar. Va néixer amb l'esperit de créixer i aquest any dedicarem temps a aspectes novedosos i renovats: el control de l'asma des del punt de vista del pediatra d'atenció primària i des del especialista en al·lèrgia; les malalties de difícil control, de nou l'asma i també l'al·lèrgia alimentària; els factors de risc associats amb l'asma, bàsicament ambientals i també genètics, i novetats, com el paper del múscul en l'asma en la infància.

Actualment existeix una amplia oferta de reunions sobre el tema, però són escasses les reunions on: (1) es resumeixi la base teòrica i real de la epidemiologia, el diagnòstic i el tractament de l'asma en la infància (2) es practiquin simulacions de la realitat de les diverses tècniques diagnòstiques i terapèutiques de les que es disposa actualment, i per últim, (3) es presentin de primera mà, línies d'investigació actuals en quan a etiopatogènia. I tot això, dirigit i compartit amb tots els pediatres, infermeres i metges generals que assisteixen a nens amb clínica o diagnòstic d'asma, especialment si treballen en Atenció Primària.

 

ASMA-MAR II pretén seguir sent una reunió científica pràctica i actualitzada, que reuneixi a aquells professionals preocupats per la salut respiratòria de la infància.

 

 

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat