Agenda

25 de novembre de 2008 - Jornades i Cursos

Seminari "Essentials in organ donation"

En el marc del projecte ETPOD (European Training Program on Organ Donation)

En el marc del projecte ETPOD, el 25 de novembre es farà a la sala Josep Marull el seminari  "Essentials in Organ Donation-ETPOD Training Program". El projecte Europeu ETPOD (European Training Program on Organ Donation) és un projecte de Salud Pública impulsat i finançat per la Comissió Europea (DG SANCO) en el que participen 17 països de la Unió Europea. La inscripció al seminari està oberta.

L'objectiu del projecte és disenyar i validar un programa de formació europeu per professionals sanitaris de diferents nivells involucrats en l'obtenció d'òrgans per tal de contribuïr a la millora del coneixement de la donació amb l'objectiu de maximitzar l'impacte en el creixement del número de donacions.

 

Alhora, també vol aportar a la comunitat sanitària informació fiable per tal d'augmentar la conscienciació sobre la donació i afavorir una actitud positiva cap a la mateixa. El projecte analitzarà la realitat europea abans i després de la implementació dels programes d'entrenament. Es preveu que aquesta iniciativa arribarà a involucrar a 3.125 professionals sanitaris europeus. 

 

Per assistir us podeu posar en contacte amb el Dr. JM. Puig del servei de Nefrologia (JPuig@hospitaldelmar.cat).

 

Per a més informació podeu consultar el programa adjunt.

 

 

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat