Agenda

19 de novembre de 2008 - Jornades i Cursos

Commercialized Multigene Predictors of Clinical Outcome in Breast Cancer

Conferència organitzada pel Dr. Joan Albanell

Aquest és el títol de la conferència que realitzarà el Dr. Jeffrey S. Ross, Professor Cyrus Strong Merrill i cap de departament de Patologia del Albany Medical College de New York, el dia 19 de novembre a les 15:30 hores a la sala Xipre (173) de l'IMIM-Hospital del Mar (edifici PRBB).

El Dr. Jeffrey S. Ross ha rebut durant la seva trajectòria nombrosos premis acadèmics, té tres patents en el diagnòstic molecular i és autor de més de 580 articles científics, en recerca translacional del càncer.

 

Des de l'any 2000, el doctor Ross és membre dels NIH Clinical Oncology. També col·labora en els comitès editorials i com a revisor de nombroses revistes científiques i és editor associat de Ciències Bàsiques de la revista American Journal of Clinical Pathology. Ha desenvolupat també diversos càrrecs de responsabilitat a la American Society of Clinical Pathology the College of American Pathologists, the International Academy of Pathology i the Association of Pathology Chairs.

 

Actualment, el doctor Ross també és consultor i/o assessor científic de la nombroses societats i de farmaindùstria i farmacodiagnòstic.

 

Aquesta conferència ha estat organitzada pel Dr. Joan Albanell, director del Programa de Recerca en Càncer de l'IMIM-Hospital del Mar i Cap de servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital del Mar i pel Dr. Sergi Serrano, cap de servei de patologia i director de Docència de l'IMAS.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat