Agenda

9 de juny de 2008 - Actes

Gala benèfica de primavera Pallapupas-Pallasos d'hospital

Sota el lema JUNTS SEMBREM L'ALEGRIA!

El proper dilluns 9 de juny a les 22:00 hores l'Associació Pallapupas-Pallassos d'hospital celebraran una gala benèfica de primavera al teatre Club Capitol de Barcelona (Rambla Canaletes, 138). Sota el lema JUNTS SEMBREM L'ALEGRIA! i amb la col·laboració de companys i companyes de la professió artística es podrà gaudir d'una gala de gran qualitat artística que, juntament amb els beneficis recaptats, permetran continuar portant l'alegria als hospitals on treballen.

Entre els artistes que han confirmat la seva presència estan: Lídia Pujol i Dani Espasa, Chapertons, Xevi Dorca, Ramon Pellicer, La Cubana, Mireia Portas, Agnès Busquets i Toni Albà (Equip Polònia), Mercè Martínez, Adam Martín i Elisenda Roca, Xavier Graset, Laura Guiteras i Toni Xuclà, Núria Feliu, Pepa Plana, Marta Bayarri, Aina i Marc Clotet (El cor de la Ciutat), Àngel Galán, Egos Teatre, Fermí Fernández (El Terrat), Òscar Molina i tot l'equip de Pallapupas.

 

El preu de l'entrada-solidària és de 15 euros. Pots fer la teva reserva a info@pallapupas.org, al telèfon 93 345 59 13, a www.atrapalo.com i comprar-la al Servicaixa de "La Caixa".

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat