Agenda

12 de març de 2008 - Actes

Presentació Candidatura de la Dieta Mediterrània com a Patrimoni Immaterial de la Unesco

En el mateix acte es lliuraran els Premis Grande Covián

El dia 12 de març tindrà lloc al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, la presentació de la Candidatura de la Dieta Mediterrània com a Patrimoni Immaterial de la Unesco i el lliurament dels Premis Grande Covián. Aquesta candidatura corrobora els resultats de l'estudi realitzat per l'IMIM-Hospital del Mar que demostra el benefici de la dieta mediterrània per a la salut, especialment per prevenir la malaltia cardíaca coronària.

En el mateix acte, el Dr. Carlo La Vecchia, Cap del Departament d'Epidemiologia de l'Institut d'Investigació Farmacològica Mario Negri de Milà, i la Dra. Silvia Franceschi, científica de l'Agència Internacional d'Investigació sobre el Càncer de Lion, rebran el Premi Gran Covián, atorgat per la Fundació Dieta Mediterrània (FDM), pels seus estudis sobre els efectes positius dels hàbits d'alimentació mediterranis i per la seva contribució a la difusió d'aquest estil de vida.

 

La cerimònia serà presidida per Jordi Hereu, alcalde de Barcelona, i comptarà amb la presidència de Marina Geli, consellera de Salut, Joaquim Llena, conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, i Josep Puxeu, secretari general d'Agricultura i Alimentació del govern espanyol.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat