Agenda

9 d'octubre de 2024 - Actes

Jornada "Salut Mental. Reptes actuals en infància, adolescència i edat adulta"

Dia Mundial de la Salut Mental

El 9 d'octubre a les 8:50 h tindrà lloc a la Sala Josep Marull de l'Hospital del Mar la Jornada "Salut Mental. Reptes actuals en infància, adolescència i edat adulta" amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental. Aquesta jornada s'ha organitzat amb l'objectiu de donar a conèixer i compartir nous enfocaments i models de treball que han irromput en la salut mental així com en contextos educatius en els últims anys.

La jornada requereix inscripció prèvia (sense cost). Si ets professional de l'Hospital del Mar, pots inscriure't enviant un correu electrònic a rmartinezn@hmar.cat Si ets una persona externa a l'organització, pots inscriure't enviant un correu a jpolo@hmar.cat A més, la jornada es podrà seguir per streaming en el següent enllaç.

També hi ha un concurs obert per presentar comunicacions lliures. La comunicació oral seleccionada en primer lloc s'endurà un premi valorat en 100€ i la seleccionada en segon lloc rebrà un premi de 50€. Les presentacions guanyadores es faran durant la jornada. Podeu consultar les bases del concurs en aquest enllaç. El termini per a la recepció dels resums finalitza el 15 de setembre.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat