Agenda

16 d'octubre de 2024 - Actes

“Música por la ELA” concert solidari de Sôber i Vuelo 505 a Luz de Gas

El dimecres 16 d'octubre a la Sala Luz de Gas de Barcelona tindrà lloc el concert solidari per ajudar a les persones afectades d'ELA "Música por la ELA" on actuaran els grups SÔBER i Vuelo 505.

La Unitat d'ELA de l'Hospital del Mar, juntament amb la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls, seran els beneficiaris d'aquest gran concert amb la finalitat de millorar la situació de les persones i famílies afectades d'ELA i per ajudar a la investigació d'aquesta malaltia.

Concert_ELA
El concert serà el 16 d'octubre a les 20 h a la Sala Luz de Gas de Barcelona (C/Muntaner, 246 de Barcelona). La banda principal d'aquest esdeveniment serà SÔBER. Aquesta banda de rock/metal progressiu amb trenta anys d'història, oferirà un concert acústic dins la seva gira per tot Espanya per promocionar el seu últim treball "Retorcidos". Durant l'esdeveniment els acompanyarà la banda Vuelo 505, una banda de rock, en què un dels seus membres està diagnosticat d'ELA.
L'objectiu és que sigui un esdeveniment en solidaritat a les persones afectades d'ELA i també que elles puguin venir a gaudir d'aquest concert, ja que la sala està adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.
Tots els beneficis de la venda de les entrades aniran destinats a la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls i a la Unitat d'ELA de l'Hospital del Mar. Ambdues organitzacions donen suport i acompanyament a les persones afectades per aquesta malaltia i treballen per seguir investigant en els mecanismes causals de la malaltia i possibles tractaments.
Podeu adquirir les vostres entrades a la plataforma Entrápolis: https://www.entrapolis.com/entradas/sober-vuelo505-musica-por-la-ela-concierto-solidario
Us esperem a tots!

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat