Agenda

12 de juliol de 2024 - Jornades i Cursos

Jornada "20 Anys transformant vides. 1.000 històries de canvi”

Celebració dels 20 anys de la Unitat d'Obesitat i Cirurgia Bariàtrica de l'Hospital del Mar

El 12 de juliol a les 12 h es farà a la Sala Josep Marull la la Jornada “20 Anys tranformant vides. 1.000 històries de canvi”. Es tracta d’una celebració compartida entre professionals, pacients i les seves famílies que han passat per la Unitat d’Obesitat i Cirurgia Bariàtrica de l’Hospital del Mar durant aquests anys. 

A l’acte comptarem amb l’Emiliano Bruner, antropòleg del Centro Nacional de Investigación sobre la Evolución Humana, que impartirà la xerrrada "Antropología del bienestar: una relación evolutiva entre cuerpos y cerebros". També tindrà lloc una taula rodona amb 5 pacients i 5 històries de vida diferents que moderarà el Dr. Albert Goday, Cap Clínic emèrit d'Endocrinologia de l'Hospital del Mar.

Els pacients que vulguin participar en la jornada podran fer-ho enviant un vídeo emotiu, divertit o simplement original explicant el seu nou “JO” després de la intervenció abans del 9 de juliol.  Els 3 vídeos classificats es projectaran durant la jornada. Envia el vídeo a través de correu al obemar@hmar.cat o bé per Whatsapp al 616 150 540 

Pels pacients que vulguin assistir a la jornada, poden sol·licitar un justificant laboral com a visita mèdica a través del formulari d'inscripció.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat