Agenda

12 de juny de 2024 - Actes

Torna el concert del Cor de Cambra del Palau de la Música a l’Hospital del Mar!

El pròxim 12 de juny, al pati d'entrada de l'edifici B. Un concert, 'Un cant a la Natura, un crit de la terra', que combina música i fragàncies. Forma part del cicle Clàssica a la platja, que arriba a la seva segona edició dins de la Regata Cultural, el programa d'activitats culturals de la Copa Amèrica de vela. 

El Cor de Cambra del Palau de la Música, dirigit per Xavier Puig, torna a l'Hospital del Mar. Dins el cicle Clàssica a la platja, que forma part de la Regata Cultural, el programa d'activitats culturals de la Copa Amèrica de vela. I ho fa amb un programa que combinarà música i fragàncies. Ho farà el pròxim 12 de juny a les 12 h, al pati de l'edifici B de l'hospital. 

D'aquesta manera, els impulsors de la iniciativa, el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana i L'Auditori, volen acostar la música a les persones que no es podran acostar a la platja per gaudir dels concerts programats pels dies 11 i 12 de juliol. El concert a l'Hospital del Mar serà gratuït. 

 

Música i fragàncies 

El concert, 'Un cant a la Natura, un crit de la terra', combina música i fragàncies. El programa s'iniciarà amb olor de bosc, amb El cant dels ocells, de Clément Janequin, Nit al bosc, de Johannes Brahms, i Comiat al bosc, de Felix Mendelssohn. També hi haurà olor de rosa, amb l'obra de Benjamin Britten, La seqüència dels quatre dolços mesos, En una sola flor, de Morten Lauridsen, i La darrera primavera, d'Edvard Grieg. 

El recital continuarà amb olor de mar i pi i les cançons Aquí murmuren les onades, de Claudio Monteverdi, i Maig d'Eduard Toldrà. I acabarà amb olor de terra, amb Els camps de sègol, d'Antonín Dvorák, Cant de la terra, de Frank Ticheli, La terra està cansada, d'Alberto Grau, i la versió coral de Pare de Joan Manuel Serrat, arranjada per Xavier Puig. 

 

Clàssica a la platja 

Es tracta d'una iniciativa del Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana i L'Auditori, sota el paraigüa de Barcelona Obertura i en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona, per oferir dos concerts gratuïts a la platja de Sant Sebastià els dies 11 i 12 de juliol. La iniciativa, que també compta amb la col·laboració de La Fundació "La Caixa", vol apropar la música simfònica a una audiència diversa i àmplia. 

Gustavo Dudamel, un dels directors de referència en aquests moments, dirigirà l'Orquestra Simfònica del Liceu i el Cor Infantil de l'Orfeó Català juntament amb la violinista María Dueñas i el violoncel·lista Pablo Ferrández, mentre que Ludovic Morlot dirigirà l'OBC i l'Orfeó Català en un programa dedicat als grans esdeveniments esportius, que inclou la cançó Barcelona, de Queen, amb la soprano Serena Sáenz i el tenor Freddie de Tommaso. 

 

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat