Agenda

25 i 26 d'octubre de 2007 - Jornades i Cursos

Circuit Barcelona contra la violència vers les dones "Ampliem la mirada"

VI Sessió de treball de la Corporació Sanitària de Barcelona i el Sector d'Educació, Cultura i Benestar de l'Ajuntament de Barcelona

Els propers 25 i 26 d'octubre tindrà lloc, per sisè any consecutiu, les sessions de treball del circuit de Barcelona contra la violència vers les dones impulsades per la Corporació Sanitària de Barcelona i la Regidoria de Dones i Joventut de l'Àrea d'Educació, Cultura i Benestar de l'Ajuntament de Barcelona.

Aquestes sessions són un espai de trobada de les persones professionals implicades des de totes les vessants relacionades amb la prevenció, detecció i tractament de la violència vers les dones per intercanviar estratègies i afavorir coordinacions entre els diferents àmbits. L'objectiu, per tant, és oferir una atenció de qualitat a les dones que pateixen situacions de violència, tot contemplant un abordatge integral.

 

Les persones que estiguin interessades en participar hauran d'inscriure's específicament a l'espai seleccionat i també a la sessió. Les inscripcions per tant, són independents.

 

A continuació podeu consultar el programa.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat