Agenda

21 de maig de 2007 - Jornades i Cursos

I Jornada tècnica de tabaquisme a la regió sanitària Barcelona

Amb motiu del dia Mundial Sense Tabac 2007 i la VIII Jornada Sense Fum

Amb motiu del dia Mundial Sense Tabac 2007 i la VIII Jornada Sense Fum impulsats per l'OMS i la CAMFIC, respectivament, la Regió Sanitària Barcelona, l'Agència de Salut Pública de Barcelona, el Departament de Salut, mitjançant l'Oficina de Coordinació del Plans Directors, i l'Agència d'Avaluació de Tecnologia i Recerca Mèdiques, organitzen la I Jornada Tècnica de tabaquisme a la regió sanitària Barcelona.

Aquesta iniciativa té com a finalitat valorar i discutir críticament la situació al nostre medi quant a l'abordatge integral i multidisciplinar del tabaquisme, definir les prioritats i les estratègies futures en aquest tema, i fomentar espais de trobada estables per als professionals dels serveis sanitaris implicats.

 

La Jornada es desenvoluparà en dues parts: una sessió interna, amb la col·laboració d'un grup seleccionat de professionals de la salut, i una sessió oberta al públic en general.

 

El Dr. Oscar García participarà en un dels grups de treball – concretament el dedicat a Unitats de Tabaquisme i CAS - que, en sessió interna, debatrà sobre aquests aspectes del tabaquisme i, posteriorment, es presentaran les conclusions/propostes a la sessió oberta.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat